PENNY & FRIENDS

Kouluun

SINULLE:

  • PF-lehti: Uusi lukukausi, uudet kujeet! Lue parhaat kouluvinkit.
  • Penaali: Miau! Näin maukuu suloinen kattipenaali.
  • Muistilaput: 60 heppamuistilappua.
  • Pyyhekumit: 2 harjan näköistä pyyhekumia.

 

Saat yhden kirjan:

Aasi ja poni – lukutaso 1
Julia Boehme

Pörrökarvainen Leo on itsepäinen mutta helläsydäminen aasi. Söpö Lolli on omapäinen ja peloton poni. Leo ja Lolli ovat erottamattomat ystävykset, mutta niillä on ongelma: Lulu ja Melina. Tytöt inhoavat toisiaan – siitä huolimatta, että kumpikin haluaa vain helliä Leoa ja Lollia. Karvakaverit osoittavat tytöille, että parasta maailmassa on ystävyys!

Hevoskoulun oppilas – lukutaso 2
Emma Norden

Mila järkyttyy! Vanhemmat kertovat hänelle, että hän viettää seuraavan vuoden sisäoppilaitoksessa. Hevoskouluun saa onneksi ottaa oman hevosen mukaan, mistä on vähän lohtua. Kuumaverinen Mila ja herkkä Adesso-ori ovat nimittäin erottamattomat.

Hevoskoulussa vastassa ovat uudet koulukaverit, jotka ovat taitavia ratsastajia. Jännitystä lietsoo huonekaveri, joka inhoaa Milaa. Soppahan siitä syntyy, heti ensimmäisenä koulupäivänä…

 

Peruutuksen määräaika on 16.8.2022.

 

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).

 

Kustannusten kasvun vuoksi hinta nousee 1 €:lla seuraavasta boksista alkaen.