GIRL:IT

Kouluun

 

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: KOULUUN! Kesän jälkeen on jännää palata kouluun. Sitä oikein odottaa, vaikka samalla loman loppuminen ärsyttää. Lehdessä vinkataan, miten selviät lukukauden alun pulmista. Koulupäivä alkaa hyvin, jos saa kunnon aamupalaa. Siitä riittää juttua! Suuri syyshoroskooppi kertoo, millainen lukukausi sinulla on edessäsi. Nautinnollisia lukuhetkiä!
  • Jumppapussi: Kouluun tyylillä! Pakkaa pussiin jumppakamat.
  • Muistilaput: Värikkäät laput muistuttavat tärkeistä asioista.
  • Viivoitin: Koulutyö on kivaa, kun viivoittimessa on imukupit!

 

Saat yhden kirjan:

 

Prinsessa Teräväpää ja kadonneet prinssit – lukutaso startti
Babette Cole

Tässä tarinassa on kaikki jännittävän sadun ainekset: prinsessoja ja prinssejä, viisas jättiläinen, haiseva peikko, ovela noita, satoja sammakoita ja tietenkin päähenkilö prinsessa Teräväpää!

Teräväpää saa tehtäväkseen järjestää kolmen prinsessakaverinsa häät. Ongelmana on vain se, että sulhaset ovat kadonneet. Löytääkö Teräväpää prinssit ajoissa?

 

Kaksi Naomia – lukutaso 1
Olugbemisola Rhuday-Perkovich & Audrey Vernick

Mitä yhteistä on Naomi Mariella ja Naomi Edithillä? Sama etunimi, ja siihen se saa heidän puolestaan jäädäkin.

Kummankin vanhemmat ovat eronneet. Naomi Marien isä asuu lähellä, mutta Naomi Edith kaipaa joka päivä Hollywood-töihin muuttanutta äitiään. Sitten tyttöjen vanhemmat alkavat seurustella keskenään! Eikä siinä kaikki, sillä vanhemmat haluavat heidän ystävystyvän. Naomit laitetaan yhdessä koodauskurssille. Sepä ei heitä miellytä…

 

Emmyn uusi taso – lukutaso 2
Helen Harvey

Emmy on huippupelaaja. Hänen pelihahmonsa on tulielementaali, joka sivaltaa magmakynsillään ja syöksee suustaan liekkejä. Emmyn pelivideo valitaan viikon videoksi. Tuhannet fanit seuraavat, kun hän kukistaa Liejukuningattaren.

Koulussa mikään ei suju kuten pelissä. Häijy Vanessa kiusaa Emmyä ja haukkuu tätä isättömäksi friikiksi, jolla on hirveä käsiala ja karmeat kuteet.

Liejukuningatar on hoideltu. Nyt Emmyn pitää päästä uudelle tasolle ja voittaa loppupeli, jossa vastassa on pääpahis – Vanessa.

 

Peruutuksen määräaika on 16.8.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).

 

Kustannusten kasvun vuoksi hinta nousee 1 €:lla seuraavasta boksista alkaen.