GIRL:IT

KOTOILU

Sinulle: 

  • GIRL:IT-lehti: Kotoilu! Kotoilussa pääosassa olet sinä itse. Lehdessä annetaan vinkkejä, joiden avulla rentoudut ja saat mielen rauhoittumaan. Kotoilu tarkoittaa myös ystävien tapaamista kotoisissa merkeissä. Pizzailta kera kavereiden kruunaa viikon. Esittelyssä myös suloiset some-tilit.
  • Satulansuoja: Ei enää huolta märästä satulasta. Käytä satulasuojaa, niin housut pysyvät kuivina.
  • Hiuslenkki: Pinkki hiuslenkki ja kaninkorvat. Suloista!.
  • Yllätys: Kiva yllätys sinulle!

Saat yhden kirjan:

 Kerhotalon salaisuus – lukutaso startti
Erika McGann

Cass, Lex ja Nicholas ovat Kuplakadun jengi. He tutkivat rikoksia, ratkaisevat arvoituksia ja etsivät jännittäviä seikkailuja. He myös rakentavat upean, salaisen kerhotalon. Pian he kuitenkin huomaavat, että siellä käy tunkeilija. Kun jengi on poissa, herkkuja katoaa ja tavaroita siirtyy. Kuplakadun jengi alkaa selvittää kerhotalon salaisuutta.

Supersalaiset superagentit– lukutaso 1
Max Mason

Maddie on tottunut siihen, ettei kukaan noteeraa häntä: eivät hänen vanhempansa (jotka ovat kadonneet), eivät ystävät (joita ei ole) eivätkä edes tiedekilpailun tuomarit (jotka kehuvat häntä vain säälistä). Siksi Maddie on vähällä lentää selälleen, kun arvoituksellinen Värvääjä tarjoaa hänelle mahdollisuutta liittyä salaiseen järjestöön.

Pian selviää, että kyseessä on itse asiassa maailman salaisin järjestö, illuminaattien salaseura. Sen päämääränä on suojella ihmiskuntaa sitä uhkaavilta vaaroilta. Pärjääkö Maddie heidän joukossaan? Uppoudu supersalaisten superagenttien maailmaan, joka on täynnä erikoisia vekottimia, salaisia koodeja ja ihmeellisiä seikkailuja!

Lentoonlähtö lukutaso 2
Lucy Christopher

Harmaana talviaamuna isä sairastuu, ja hänet viedään sairaalaan. Siellä tapaan pörrötukkaisen ja palavasilmäisen Harryn. Katsomme sairaalan ikkunasta järvellä uiskentelevaa joutsenta. Se on apea eikä osaa lähteä etsimään parveaan. Jos pystymme auttamaan sitä, ehkä kaikki muukin järjestyy… Ehkä sitten aurinko taas paistaa minullekin.

Viimeinen peruutuspäivä: 28.2.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).