GIRL:IT

KIERRÄTYS

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: KIERRÄTYS! Luontoa pitää suojella! Samalla varjellaan planeettamme hyvinvointia. Lehdessä on kosolti vinkkejä arjen ympäristöystävällisiin tekoihin. Lisäksi opastamme sinua tuunaamaan tavaroita ja vaatteita. Säästät rahaa ja luontoa!
  • Pehmo: norsu. Kerää kaikki sarjan pehmot. Tällä kertaa vuorossa on norsu.
  • 2 yllätystä: Niitäpä ei paljastetakaan, sillä ne ovat yllätyksiä!

 Saat kirjan:

Planeetan suojelijat
Clive Gifford

 Kaikki saavat saman kirjan. Planeetan suojelijat on upea tietokirja – tarpeen meille jokaiselle.

Maapallo tarvitsee apua. Nyt pitää tarttua toimeen. Planeetan suojelijoiden osa on vaativa, mutta onneksi voit tehdä satoja pieniä asioita, joilla on SUURI merkitys. Oletko valmis haasteeseen?

Tämän kirjan avulla sinustakin tulee ILMASTOSANKARI, LUONNONVARTIJA ja PUIDEN YSTÄVÄ. Pian tiedät, miten kompostoidaan ruoantähteitä, vähennetään muovijätteen määrää, siivotaan rantoja ja autetaan niin eläimiä kuin kasvejakin. Faktat, tehtävät ja vinkit auttavat sinua suojelemaan ainutlaatuista maailmaamme.

Boksin viimeinen perutuuspäivä on 3.10.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).