PENNY & FRIENDS

KEVÄTKIVAA

SINULLE: 

  • Penny & Friends -lehti: Keväällä kaikki on kivempaa! Lehdessä on luvassa heppakuvia, mehujäätä, haflingereita ja paljon muuta!
  • Kynä: Hunajaisen ihana mehiläiskynä!
  • Pupuhiuslenkki: Lenksussa on suloiset kaninkorvat!
  • Ikkunatarrat: Laita söpö pupu ikkunaan pääsiäiseksi!
  • Suloiset pyyhekumit: Pupuporukka ja porkkanat auttavat pyyhkimään virheet. Yhdeksän kumia.

Saat yhden kirjan:

Salainen hevoselämä – lukutaso 1
Cecilia Wedmark

Äiti kieltää Sagalta ratsastuksen ja hevostelun, kun tyttö lentää ponin selästä maahan. Elämä ilman hevosia on kamalaa! Saga ei voi vastustaa kiusausta, kun hän tapaa syyslomalla Erikin ja tämän ihanat russponit. Mutta miten pitää hevostelu salassa äidiltä?

 

Paras ratsastaja – lukutaso 2
Sofia Wallin

Kim muuttaa mielellään! On mahtavaa tutustua kaupungin ratsastuskouluun ja päästä estekisoihin uusilla hevosilla. Yksi ongelma vain ilmaantuu: kotikaupungissa ei olekaan ratsastuskoulua! Kim ikävöi vanhaa estejoukkuettaan, kisoja ja hevosia. Sitten kotioven alta sujautetaan salaperäinen hevosviesti. Pääseekö Kim sittenkin taas mukaan tallielämään?

 

Friends-kirja!
Jos olet jo kerännyt  Penny & Friendsin lukutason 2 kaikki kirjat, saat Friends-kirjan:

Tubettajan tulikoe – lukutaso 2
Anna Mainwaring
Tulip on tunnettu meikkivideoistaan. Hänellä on erikoinen äiti, jonka mielestä koko perheen voi valjastaa sosiaalisen median bisneksiin. Tulipille tarjoutuu tilaisuus paeta hulluja kotiolojaan, kun hänet haastetaan mukaan television selviytymisohjelmaan.

Kaikki olettavat Tulipin putoavan kisasta ensimmäisenä. Pystyykö hän todistamaan maailmalle, että hänessä on ainesta seikkailijaksi? Pärjääkö Tulip ilman puhelintaan ja meikkejään? Sukella rajoja rikkovaan selviytymistarinaan!

 

Viimeinen peruutuspäivä: 22.3.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).