GIRL:IT

KEVÄT

SINULLE: 

  • GIRL:IT-lehti: Kevät! Oi, ihana kevät! Nyt on kaikilla kevättä rinnassa, ja kouluaamuina ylösnousu voi olla vaikeaa. Lue vinkit, miten selätät väsymyksen. Onko jo kevätsiivouksen aika? Sen jälkeen onkin ihanaa perustaa kotikylpylä. Lehdessä pörrää myös mahtava mehiläinen.
  • Kynä: Keväinen kynä
  • Kännykkäpussi: Pehmeän pörröinen pussi.
  • Yllätys: Salainen yllätys!

Saat yhden kirjan: 

Prinsessa Teräväpää ja kadonneet prinssit– lukutaso Startti

Babette Cole
Tässä tarinassa on kaikki jännittävän sadun ainekset: prinsessoja ja prinssejä, viisas jättiläinen, haiseva peikko, ovela noita, satoja sammakoita ja tietenkin päähenkilö prinsessa Teräväpää! Teräväpää saa tehtäväkseen järjestää kolmen prinsessakaverinsa häät. Ongelmana on vain se, että sulhaset ovat kadonneet. Löytääkö Teräväpää prinssit ajoissa?

 

Emily Sparkes ja kilpailukatastrofi – lukutaso 1

Ruth Fitzgerald
Emilyn äiti päätyy vahingossa TV-kilpailuun, jossa etsitään maailman parasta äitiä. Mikä järkytys! Emilyn äiti on kaikkea muuta kuin kodinhengetär. Eihän hän edes osaa leipoa. Kumisaappaissa lampsivan ekoäidin ulkonäkö kaipaa enemmän kuin pientä fiksausta ennen TV-esiintymistä! Tilanne vaatii Emilyn luovuudenpuuskaa…

 

Jano lukutaso 2

Lizzie Wilcock
Karanda ei tarvitse ketään eikä mitään. Nyt kova tyttö on matkalla kuudenteen sijais-
perheeseen, mutta joutuu autokolariin keskellä Australian karuinta aavikkoa. Hänellä on vain reppu, vesipullo ja haalistunut valokuva äidistä, jota hän ei ole nähnyt vuosiin. Yhtäkkiä hänelle avautuu täydellinen tilaisuus paeta entistä elämää. Matkalla on vain yksi este… pieni Solomon-poika. Joskus ihmisen on eksyttävä, ennen kuin hän löytää itsensä.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 13.4.2023.

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).

Osto-, paino- ja kuljetuskustannusten kasvun takia hinta nousee 3,90 € tästä boksista alkaen.