PENNY & FRIENDS

KESÄLOMA

SINULLE: 

  • Penny & Friends -lehti: Kesä, aurinko ja hevoset! Niistä on hyvä loma tehty. Tässä numerossa käydään läpi, mitä heppojen kanssa pitää muistaa kesäkuumalla. Lisäksi Paulinakin vinkkaa kesäpuuhista. Lehden tähtenä laukkaa säyseä, luotettava ja kaikin puolin upea dartmoorinponi!
  • Jääpalamuotit: Tee kesäisiä jääpaloja mehuun!
  • Heppaihmisen aurinkolasit: Toki aurinkolaseistakin pitää käydä ilmi, että hevoset ovat parasta maailmassa.
  • Yllätys: Supersalainen yllätys!

Saat yhden kirjan:

Salainen hevoselämä – lukutaso 1
Cecilia Wedmark

Äiti kieltää Sagalta ratsastuksen ja hevostelun, kun tyttö lentää ponin selästä maahan. Elämä ilman hevosia on kamalaa! Saga ei voi vastustaa kiusausta, kun hän tapaa syyslomalla Erikin ja tämän ihanat russponit. Mutta miten pitää hevostelu salassa äidiltä?

Astra – lukutaso 2
Chris Platt
Lilyn äiti tähtäsi korkealle Astra-tamman kanssa vaativissa matkaratsastuskilpailuissa. Unelmat särkyivät, kun he joutuivat kohtalokkaaseen onnettomuuteen. Nyt Lily haluaa toteuttaa äitinsä haaveet. On vain yksi iso ongelma – isä on antanut Lilylle elinikäisen ratsastuskiellon. Ja se koskee etenkin Astraa…

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 2.6.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).