GIRL:IT

KESÄLOMA

SINULLE:

  •  GIRL:IT-lehti: Kesäloma! Kesä ja vapaus! Ei herätyskellon piipitystä aamuisin, vaan sen sijaan laiskoja päiviä auringossa rannalla. Liikunta on erityisen hauskaa kesällä. Lue hyviä vinkkejä. Lisäksi lehdessä on iloksesi suuri kesähoroskooppi ja herkullisten rantaeväiden ohjeet. Täältä tullaan kesä!
  • Passikotelo: Pistä passi talteen!
  • Laukkutagi: Erotat oman laukkusi helposti!
  • Käsipeili: Kätevä käsipeili sinulle!

 Saat yhden kirjan:

 Lottie Liptonin seikkailut – Kairo-kissan kirous – lukutaso startti
Dan Metcalf

Lontoossa British Museumissa tapahtuu merkillisiä asioita. Onneksi museossa asuu salapoliisi Lottie Lipton! Ensin arvokas kissapatsas katoaa, ja sitten joku murtautuu museoon… Pystyykö Lottie apureineen seuraamaan vihjeitä ja ratkaisemaan arvoitukset, ennen kuin on liian myöhäistä?

Pst! Kirjassa on kaksi Lottien seikkailua!

 

Philippa Fisher ja hyvä haltijatar – lukutaso 1
Liz Kessler

Kuvittele, että saisit toivoa mitä vain…
Niin käy Philippa Fisherille! Kouluun ilmestyy uusi tyttö, Daisy, joka onkin Philippan hyvä haltijatar. Harmi vain, ettei Daisy ole kovin innostunut tehtävästään ihmisten parissa. Työ pitää kuitenkin hoitaa ja Philippan toiveet toteuttaa. Philippan pitää vain päättää, mitä hän kaikista eniten haluaa.

Tämä on tarina taikuudesta ja ystävyydestä. Aihe on ikivanha, mutta silti niin ajankohtainen.

 

Vieterivaris lukutaso 2
Catherine Fisher

On hyytävä pakkasilta. Seren odottaa junaa, joka veisi hänet uuden perheen luo. Hän kohtaa salaperäisen muukalaisen, joka jättää hänelle sanomalehteen käärityn paketin. Mitä se sisältää?

Entä miksi uudessa kodissa on niin merkillinen tunnelma? Kaikki ovat surullisia, vaikka on joulu. Seren uppoutuu suuren kartanon arvoituksiin. Hän avaa oven mystiseen taikamaailmaan vieterilelun ja lumisadepallon avulla.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 31.5. 2023.

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi.
Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi. Se on tilauksesi perusteella Suuri boksi, Pieni boksi (ilman kirjaa) tai Keskikokoinen boksi (ilman tuotteita)