GIRL:IT

Kesäloma

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: KESÄLOMA! Onko mitään ihanampaa kuin pitkä kesäloma? Uimista, aurinkoa, jäätelöä ja kaveritouhuja päivät pitkät. Testaa, mikä on sinun kesätyylisi. Lue myös hauskoja kesäfaktoja. Koko kesä ei ole vain ruusuilla tanssimista, vaan matkassa on mutkiakin. Lue parhaat vinkit ärsyttävien kesäjuttujen päihittämiseksi!
  • Labyrinttipeli: Saatko kuulat maaliin? Vaatii tasapainottelua ja kärsivällisyyttä.
  • Melonikukkaro: Siisti kesäkukkaro, joka on myös vedenpitävä.
  • Yllätys: Yllätystä ei voi paljastaa, sillä silloinhan se ei olisi yllätys! 

Saat yhden kirjan:

Evein taikakoru – Lumottu koiranpentu (lukutaso startti)
Jessica Ennis-Hill

Mitä jos sinulla olisi rannekoru, joka muuttaa lelut eläviksi?
Evie saa korun, joka tekee juuri niin! Kun lelukoira muuttuu oikeaksi koiranpennuksi, Evie tempautuu taianomaiseen seikkailuun. Mutta onko taiasta hyötyä vai harmia?

Sitruunakirjasto (lukutaso 1)
Jo Cotterill

Calypso asuu kaksin juron isänsä kanssa. Kotona on likaista, ja jääkaappi on aina tyhjillään. Kun kouluun saapuu uusi oppilas Mae, Calypso saa ensimmäisen ystävänsä. Maen kotona halataan ja riidellään kovaäänisesti, ja Calypso otetaan lämpimästi mukaan perheen elämään. Kun Calypso viimein kutsuu Maen kotiinsa, isän salaisuus paljastuu. Se suistaa elämän raiteiltaan…

Keskiyön joutsen (lukutaso 2)
Catherine Fisher

Tarinassa on itsekseen kirjoittava kynä, näkymätön tyttö ja lintuparlamentti!

Seren ja Tomos yrittävät palauttaa Vieterivariksen takaisin ihmishahmoonsa, mutta edessä on monta vaaraa ja hinta on kova. Pääsevätkö he lumotusta maailmasta kotiin, ennen kuin on liian myöhäistä?
Keskiyön joutsen on Vieterivaris-sarjan kolmas ja viimeinen osa. Se on oma, itsenäinen teoksensa. Kaksi edellistä osaa, Vieterivaris ja Samettikettu, on julkaistu aiemmin.

 

Viimeinen peruutuspäivä: 8.6.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).