GIRL:IT

KESÄ

HUOM! Tämän boksin sisältö on muuttunut siitä, mitä siihen oli suunniteltu. Syynä on tuotteita kuljettaneen rahtilaivan haveri Suezin kanavassa. Saat korvaukseksi YLIMÄÄRÄISIÄ yllätyksiä.

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: No, nyt on kesä! Tee kesäinen testi: Mitä asiaa et unohda rantalaukusta? Vinkkaamme, mitä hauskaa voit tehdä ulkona. Oletko muuten koskaan telttaillut? Miten voi treenata kiitollisuuden tunnetta? Sekin selviää. Mestarikokki Tove neuvoo tekemään ihanat kesäluomukset!
  • Jääpalamuotit: Tee ananaksen muotoisia jääkuutioita. Ne on helppo ottaa pois silikonimuotista.
  • Vedenkestävä kukkaro: HUOM! Tämä tuote korvataan yllätystuotteella.
  • Yllätys!
  • YLIMÄÄRÄISIÄ yllätyksiä!

 

Saat yhden kirjan:

 

Salainen lohikäärme – lukutaso startti
Moa Mansén
– Minä toivon… Siri kuiskaa.
Mutta miksi toivoa jotain, mitä ei voi tapahtua? Samassa kuuluu ääni. Plop! Se tuli hänen selkänsä takaa. Töms!
Hän kääntyy, räpäyttää silmiään, mutta siinä se on.
‘Lohikäärme.

Siri rakastaa eläimiä koko sydämestään. Oma lemmikki olisi ihana! Mutta veli on allerginen, eikä äiti suostu ottamaan kotiin lemmikkiä. Satukirjaa lukiessaan Siri lausuu toiveen. Ja samassa jostain putkahtaa lohikäärme. Voiko se olla totta?

Seuraava taso – Tassuturnaus – lukutaso 1
Tom Nicoll
Ystävykset Flo ja Max ovat jumissa pelissä. Heidän on pakko päästä seuraavalle tasolle!

Flo ja Max ovat joutuneet peliin, jossa eläinhahmot taistelevat areenoilla. Voittoon tarvitaan tiimi, joten heidän on hankittava omat ottelijat. Valmentaminen vaatii luovuutta, jos tahtoo voittaa… Onko lopputuloksena voitto vai leikin loppu?

Kaksoset – lukutaso 2
Sonya Mukherjee

Siamilaiset kaksoset Clara ja Hailey ovat eläneet koko ikänsä samassa pikkukaupungissa. Siellä kaikki tietävät heidät, eikä heitä tuijoteta. Nyt lukio on päättymässä. Suojeleva äiti haluaa pitää tytöt siipiensä suojissa, mutta entä tyttöjen omat toiveet? Tähtitiede kiinnostaa Claraa, kun taas Hailey unelmoi taideopinnoista. Voivatko tytöt toteuttaa mitään haaveitaan, kun sisko on aina mukana – mihin ikinä menikään?

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 2.6.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).