GIRL:IT

JOULU

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Jouluun on vielä muutama viikko, mutta lahjatoivelistan voi tehdä jo nyt. Testaa, millainen toivelistan laatija olet. Mitä lahjaksi vanhemmille, sisaruksille ja kavereille? Lue huippuvinkit! Jouluaskarteluissa tehdään kuusenkoristeita. Lisäksi kurkistellaan kuin tontut ikkunoista, miten julkkikset viettävät joulua. Iloista joulua kaikille!
  • Pehmo: Panamantynkäjalkasammakko. Saat tässä boksissa ihanan pehmon. Panamantynkäjalkasammakko elää enää suojelukeskuksissa.
  • 2 yllätystä: Joulupaketteja ei paljastetakaan etukäteen. Saat kaksi yllätystä!

 Saat yhden kirjan:

Evien taikakoru – Lumottu koiranpentu – lukutaso startti
Jessica Ennis-Hill

Mitä jos sinulla olisi rannekoru, joka muuttaa lelut eläviksi? Evie saa korun, joka tekee juuri niin! Kun lelukoira muuttuu oikeaksi koiranpennuksi, Evie tempautuu taianomaiseen seikkailuun. Mutta onko taiasta hyötyä vai harmia?!

 Toivomuspuu – lukutaso 1
Katherine Applegate

Puna on hyvin vanha puu, joka on nähnyt elämänsä aikana paljon. Se on toivomuspuu: ihmiset ripustavat sen oksiin toivomuksiaan. Puna ja Bongo-varis sekä muut kolojen asukkaat vahtivat naapurustoa. Eräänä päivänä puun lähelle muuttaa uusi perhe. Kaikki eivät toivota heitä tervetulleiksi, ja Punan tehtävä toivomuspuuna on tärkeämpi kuin koskaan ennen. Sanotaan, etteivät puut osaa puhua. Ehkä ne kuitenkin vain tarvitsevat jonkun, joka kuuntelee. Istahda alas ja kuuntele Punan tarina.


Välähdys – lukutaso 2
Ann Coburn

Tarina kahdesta maailmasta ja kahdesta rohkeasta tytöstä!
Ellie ja hänen veljensä Danny uneksivat fantasiamaailmasta, jossa on lohikäärmeitä ja sankareita. Sitten Danny katoaa… Samaan aikaan taikamaailmassa Argent-tyttö lähtee pelastamaan siepattua lohikäärmeen poikasta. Oikean ja taikamaailman rajat hämärtyvät… Dannyn pelastuminen  riippuu kummastakin maailmasta.

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 18.11.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).