GIRL:IT

JOULU

SINULLE:

  •  GIRL:IT-lehti: Hyvää joulua! Joulu kurkistaa jo nurkan takana! Se tarkoittaa juhlaa läheisten kanssa sekä ihanaa joululomaa. Tove neuvoo, miten leivot maistuvat Lucia-pullat. Testistä käy ilmi, mikä on sinun jouluperinteesi. Vaikka joulu on onnen aikaa, kateus voi nostaa rumaa päätään. Mikä neuvoksi? Sokerina pohjalla on GIRL:IT-joulukalenteri. Iloista joulua!
  • Piirustuskirja: Opi piirtämään jouluisia juttuja. Helpot ohjeet.
  • Huopakynät: Saat kahdeksan kivaa kynää, joilla loihdit teoksia piirustuskirjaan.
  • Tarrat: Liimaa joulutarrat lahjoihin tai joulukortteihin. 

 

Saat yhden kirjan:

 Evien taikakoru – hopeinen yksisarvinen – lukutaso startti
Jessica Ennis-Hill

Evien elämässä tapahtuu. Hän on muuttanut ja aloittaa uudessa koulussa. Entä jos hän ei saa yhtään ystävää? Onneksi Iris-mummilta saapuu yllätyslahja: hieno rannekoru! Se onkin aivan erityinen, suorastaan taianomainen!

Kuin taikaa – lukutaso 1
Elaine Vickers

Ujo Grace ei halua takaisin kouluun, sillä hänen paras ystävänsä on muuttanut. Jada puolestaan kaipaa äitiään, joka on jättänyt perheensä vuosia sitten. Ja Malia pelkää, että pian syntyvä pikkusisko tekee heidän perheestään aivan erilaisen.

Tytöt saavat kirjastosta vuorotellen salaperäisen rasian, jonka kautta he lähettävät toisilleen aarteita. Löytävätkö he kaikkein tärkeimmän aarteen: aidon ystävyyden?

Lumitähtien tanssi – lukutaso 2
Jean Little

Minillä ei ole mitään. Ei äitiä, syntymätodistusta tai vauvakuvia. Ei edes oikeaa syntymäpäivää. Lastensuojelu laittoi papereihin tekaistun syntymäpäivän – Minin löytöpäivän – tajuamatta, että se oli myös hänen katoamispäivänsä. Kierrettyään vuosia perheestä perheeseen Min ei hämmästy, vaikka hänet sysätään viikkoa ennen joulua jälleen viranomaisten hoteisiin. Silti hänen sydämensä toivoo ihmettä. Ja kun hän löytää loukkaantuneen koiran, ihmettä tarvitaankin.

Viimeinen peruutuspäivä on 7.12.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Tämä koskee myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita) tilausta.