PENNY & FRIENDS

JOULU

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Joulu on taas! Sehän tarkoittaa, että lehti pursuaa jouluisia juttuja. 
  • Kampa: Punainen kampa sinulle tai karvakarverillesi!
  • Joulukynä: Söpö kynä välkehtii, kun käännät sitä.
  • Joulutarrat: Koristele joulupaketit tarroilla.


Saat toisen kirjoista:

Penny & Tallikatti pelastavat joulun – lukutaso 1
Moa Mansén

Tallikattia kiukuttaa! Sen kovalla vaivalla laatima lahjalista on kadonnut, varmaan varastettu. Ja jouluun on enää viikko! Lisäksi talliin ilmaantuu kumma otus: vadelmanpunainen villakoira. Piski kehtaa vielä isotella. Kun Penny-poni ja rotatkin käyttäytyvät keljusti, Tallikatti tuntee itsensä maailman surkeimmaksi kissaksi. Jouluaatto opettaa tallin asukeille, että maailmassa on jotain paljon tärkeämpää kuin lahjat ja toisten voittaminen.

Salaratsastaja   – lukutaso 2
Cecilia Wedmark 

Amirilla ja Miralla ei ole mitään yhteistä. He ovat samalla luokalla, mutta siinä kaikki. He ovat tyystin erilaisia. Vai ovatko sittenkään? Toista piinaavat hirvittävät muistot ja syyllisyys, toista taas pelot ja huolet. Molemmat ovat yksinäisiä ja ajattelevat, etteivät kuulu joukkoon. Yksi asia heitä kuitenkin yhdistää: hevosrakkaus!

Viimeinen peruutuspäivä: 7.12.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).