PENNY & FRIENDS

JOULU

SINULLE:

Penny & Friends -lehti: Joulu on taas! Ihanan jouluisia heppalukuhetkiä sinulle!

Heijastin: Kiva heppaheijastin takkiin tai laukkuun. EU:n säännösten mukainen.

Joulusukka: Onkohan sukassa jotain jouluaamuna?

Yllätys: Supersalainen yllätys sinulle!

 

Saat yhden kirjan:


Ponileiri – Chloe ja Leisku – lukutaso 1
Kelly McKain

Minulla on koko viikon ikioma hoitoponi! Haluan voittaa ratsastusleirin estekisat Lumolla, maailman ihanimmalla ponilla. Mutta sainkin leiriponiksi tohelon Leiskun! Onko haaveeni puhtaasta radasta tuhoon tuomittu?

Lähde Chloen mukaan esteleirille Aurinkorinteen tallille. Oppiiko hän ratsastamaan Leiskulla vai päättyykö kaikki mahalaskuun keskelle vesiestettä?

 

Vihreän hevosen majatalo – lukutaso 2
Isolde Pullum

Jennan ja Tufty-ponin päiviin tulee vipinää, kun sisarukset Alice ja James muuttavat kesäksi Jennan vanhempien omistamaan hotelliin. Sitten tallissa alkaa tapahtua kummia. Onko asioilla jotain tekemistä Vihreän hevosen kanssa, jonka sanotaan tuovan mukanaan onnettomuuksia?

Salaisuuksia on myös komealla Stevellä, joka pistää Jennan pään pyörälle – Jamesin suureksi harmiksi. Pian Jenna joutuu kuitenkin huomaamaan, ettei ystävyys Steven kanssa olekaan ihan mutkatonta.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 15.12.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).