PENNY & FRIENDS

HIRNAHDUS

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Hevoset ovat paitsi ihania myös hauskoja. Hirnutaan kun tavataan!
  • Virkattu avaimenperä: Ihana pikkupolle avaimenperäksi tai laukkukoristeeksi.
  • Ovimerkki: Kaksipuoleinen heppamerkki oveesi.
  • Pelikortit: Heppamainen korttipakka!


Saat yhden kirjan:

Ponikaveri – lukutaso 1

Malin Eriksson
Oma poni! Linan on vaikea uskoa onneaan. Ehkäpä hän nyt saa tallikavereitakin. Mutta Simba-poni onkin aikamoinen tapaus, eikä Lina pärjää sen kanssa. Kaiken kukkuraksi isä haluaa, että Lina osallistuu kilpaponillaan tallikisoihin. Mitä siitäkin tulee?

 

Vauhtihirmu – lukutaso 2
Kiersi Burkhart & Amber Keyser
Ella odottaa innolla kesäleiriä hevosranchilla. Kuinka vaikeaa lännenratsastus muka voi olla? Ellan leirihevonen Figure Eight on omapäinen, vauhdikas polle, ja ratsastushaaveet romuttuvat heti alkumetreillä. Kokenut ratsastaja Jordan voisi auttaa, mutta tyttö on sulkeutunut omiin oloihinsa. Onneksi Ella on yhtä omapäinen kuin leirihevosensa eikä ikinä anna periksi!

—————————————-

 Friends-kirja
Friends-kirja!
Jos olet jo kerännyt  Penny & Friendsin lukutason 2 kaikki kirjat, saat Friends-kirjan:

 Jos linnut palaavat
Carlie Sorisiak

Linny on tutkinut kadonneiden ihmisten kohtaloita siitä asti, kun hänen oma isosiskonsa katosi. Sebastian tietää galaksien lukumäärän ja plutoniumin painon, mutta biologisesta isästään hän ei tiedä mitään.

Linnyä ja Sebastiania yhdistää yksi asia: kiihkeä halu tutustua Álvaro Herreraan, kuuluisaan kirjailijaan, joka katosi kolme vuotta sitten ja on juuri palannut takaisin ihmisten ilmoille. Mysteerin myötä nuoret löytävät enemmän kuin osasivat arvatakaan.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 14.5.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).