PENNY & FRIENDS

Heppajutut

SINULLE:

  • PF-lehti: Naksutinkoulutus, englantilainen täysiverinen ja fiksut hevoset. Niistä on heppajutut tehty seuraavassa lehdessä!
  • Liukupalapeli: Liu’uta palat paikoilleen, niin saat esiin ihanan heppakuvan.
  • Labyrinttipeli: Onnistutko tasapainottelemaan kuulat? Nyt vaaditaan taitoa ja kärsivällisyyttä.


Saat yhden kirjan:

Eläinapu – Mysteeriponin tapaus – lukutaso 1
Kelly McKain
Leah ja Amy ovat luonteiltaan toistensa vastakohtia: toinen ärhäkkä sisupussi, toinen rauhallinen ja harkitseva. Siksi he ovatkin täydellinen parivaljakko, kun jokin eläin tarvitsee apua.

Kesäloma alkaa, ja luvassa on pitkiä tallipäiviä Leahin kotona ratsastuskoululla. Tallilta alkaa kadota tavaroita, ja tytöt tempautuvat mukaan seikkailuun. Epäilty löytyy nopeasti, mutta yllätyksiä on luvassa: salaperäinen poni tarvitsee tyttöjen apua.

 Diabolo – Unelmien hevonen – lukutaso 2
Gabi Berktold
Rickyn ongelmista tulisi pitkä lista: koulu ei suju, vanhemmat valittavat huonoista numeroista, äidin kanssa on vaikea puhua mistään ilman riitaa… Pahinta kaikista on kuitenkin tallin toivoton tilanne: omistaja kohtelee julmasti Diabolo-ruunaa, jolla on erityinen paikka Rickyn sydämessä. Rickyn on noustava puolustamaan rakasta hevoskaveriaan, mutta hän ei voi villeimmissä kuvitelmissakaan aavistaa, mitä tuleman pitää.

Viimeinen peruutuspäivä on 21.4.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).