GIRL:IT

Hellekuu

 

SINULLE:

  •  GIRL:IT-lehti: HELLEKUU! Kesäpäivät vain jatkuvat, ja aurinko helottaa. Nyt on hellekuu, ja pitää muista viilentyä. Opit valmistamaan kylmiä kesäjuomia, joita voit siemailla lukiessasi veden pinnan alla kuhisevasta elämästä. Bestisvisan kysymyksillä opit tuntemaan kaverisi paremmin – ja hän sinut! Viileitä lukuhetkiä!
  • Lippalakki: Pidä pää suojassa helteeltä. Bee happy!
  • Metallipilli: Näppärää metallipilliä koristaa vesimeloni. Pillillä imaiset kylmät juomat viilentämään oloa.
  • Yllätys: Boksissa tulee lisäksi salainen yllätys!

 

Saat yhden kirjan:

Salainen lohikäärme – lukutaso startti
Moa Mansén

– Minä toivon… Siri kuiskaa.
Mutta miksi toivoa jotain, mitä ei voi tapahtua? Samassa kuuluu ääni. Plop! Se tuli hänen selkänsä takaa. Töms! Hän kääntyy, räpäyttää  silmiään, mutta siinä se on. Lohikäärme.

Siri rakastaa eläimiä koko sydämestään. Oma lemmikki olisi ihana! Mutta veli on allerginen, eikä äiti suostu ottamaan kotiin lemmikkiä. Satukirjaa lukiessaan Siri lausuu toiveen. Ja samassa jostain putkahtaa lohikäärme. Voiko se olla totta?

Viimeinen kesäpäivä – lukutaso 1
Dorian Cirrone

Mitä jos saisit elää jonkin päivän yhä uudelleen, kunnes kaikki menisi nappiin? Haluaisitko tehdä niin?

Haleigh-tyttö löytää repustaan oudot öljyvärit ja maalaa taulun viimeisestä lomapäivästä. Samalla hän toivoo, ettei kesä ikinä loppuisi… Eikä se sitten lopukaan. Kun sama kesäpäivä toistuu yhä uudestaan, Haleigh tajuaa tehneensä karmean virheen. Voiko sitä enää korjata?

Kuka kelpaa? – lukutaso 2
Donna Cooner

Lataa sovellus. Sinä päätät.

Lindenin koulussa pelataan Arvopeliä. Se on uusi sovellus, joka julkaisee seurustelevan parin kuvan ja kysyy: onko tyttö pojan arvoinen? Suhteet kokevat kolhuja, kun äänestystulokset ja ilkeät kommentit julkaistaan.

Linden on ihastunut söpöön Alexiin. Hän jää koukkuun Arvopeliin. Kuka kuvia julkaisee? Kuka äänestää? Mitä tapahtuu, kun Linden itse joutuu huomion keskipisteeksi?

 

Viimeinen peruutuspäivä on 25.7. 2022.

 

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).