PENNY & FRIENDS

Esteet

 

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Lehdessä hypätään niin, että kaviot vain vilkkuvat!
  • Metallikyltti: Ripusta mahtava kyltti tallille tai omaan huoneeseen.
  • Hevosenkenkä-avainrengas: Kylläpä avaimet tykkäävät, kun pääsevät tähän renkaaseen!
  • Kansio: Pidä tärkeät paperit tallessa!

  

Saat yhden kirjan:


Eläinkodin poni – lukutaso 1
Amanda Wills

Alice on piilotellut kasvojaan siitä lähtien, kun hän kuusivuotiaana sai poskeensa ison arven. Naapurin eläinkoti on hänen lempipaikkansa. Siellä asuvat eläimet eivät tuomitse ketään ulkonäön perusteella. Eräänä päivänä eläinkotiin saapuu huonokuntoinen poni, jonka lavan yli kulkee kuunsirpin muotoinen arpi. Pieni ruuna vie tytön sydämen. Saako hän itseluottamuksensa takaisin?

 

Circus Maximus – Kilpailu elämästä ja kuolemasta – lukutaso 2
Annelise Gray

12-vuotias Dido haluaa ohjastajaksi Circus Maximus -radan kilpa-ajoihin hurjalla Porcellus-orilla, mutta tytöt eivät saa osallistua kisoihin. Sitten tapahtuu kauheita… Jääkö Circus Maximus ikuiseksi haaveeksi? Didon henki on vaarassa, kun hän kohtaa pelottavan vihollisen… keisari Caligulan. Jännittävä aikamatka vie lukijan muinaisen Rooman valtakuntaan ja Circus Maximus -areenalle kilpa-ajoihin.

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 8.9.2021.

 Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

 Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).