GIRL:IT

Digipuuhat

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Digipuuhat! Elämme nykyään digitaalisessa maailmassa. Sitä ei aina tule ajatelleeksi, koska olemme niin tottuneita puhelimiin, tietokoneisiin, pelaamiseen ja striimauspalveluihin. Lehdessä puhutaan uuden aikakauden ammateista. Lisäksi selvitellään AI:tä ja katsellaan Internetiä. Aivot kaipaavat lepoa digitulvasta, ja silloin voi vaikkapa värittää mandalakuvia tai lukea hyviä kirjoja!
  • Laturi: Värikäs laturi sopii useimpiin puhelimiin.
  • Puhelintarrat: Hauskat tarrat piristämään päivää!
  • Yllätys: Yllätystä ei saa paljastaa etukäteen!

Saat yhden kirjan:

Kerhotalon salaisuus – lukutaso startti
Erika McGann

CassCass, Lex ja Nicholas ovat Kuplakadun jengi. He tutkivat rikoksia, ratkaisevat arvoituksia ja etsivät jännittäviä seikkailuja. He myös rakentavat upean, salaisen kerhotalon.

Pian he kuitenkin huomaavat, että siellä käy tunkeilija. Kun jengi on poissa, herkkuja katoaa ja tavaroita siirtyy. Kuplakadun jengi alkaa selvittää kerhotalon salaisuutta.

 

Viimeinen kesäpäivä – lukutaso 1
Dorian Cirrone

Mitä jos saisit elää jonkin päivän yhä uudelleen, kunnes kaikki menisi nappiin? Haluaisitko tehdä niin?

Haleigh-tyttö löytää repustaan oudot öljyvärit ja maalaa taulun viimeisestä lomapäivästä. Samalla hän toivoo, ettei kesä ikinä loppuisi… Eikä se sitten lopukaan. Kun sama kesäpäivä toistuu yhä uudestaan, Haleigh tajuaa tehneensä karmean virheen. Voiko sitä enää korjata?

 

Salaisuuksia, juonia ja ompelukoneita lukutaso 2
Katy Cannon

Gracella oli suuria suunnitelmia: päärooli näytelmässä ja parrasvalot. Ompelu ei todellakaan kuulunut suunnitelmiin. Mutta jonkunhan on pidettävä kaikki kasassa, kun perhesalaisuus paljastuu.

Lisäksi Gracen pitää näyttää koulun uudelle tyypille Connorille, että hän tosiaan on muuttunut…

 

Viimeinen peruutuspäivä: 28.9.2023.

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi.
Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi. Se on tilauksesi perusteella Suuri boksi, Pieni boksi (ilman kirjaa) tai Keskikokoinen boksi (ilman tuotteita)