PENNY & FRIENDS

Connemara

 Boksin sisältö on hieman muuttunut suunnitellusta, koska tuotteiden toimitus on myöhässä. Boksissa alunperin ollut kaulakoru korvataan tyynyliinalla, ja kaulakoru tulee myöhemmin Talvi-boksissa.  

SINULLE:

  • PF-lehti: Lehdessä on ekstrapaljon juttua ihanasta connemarasta, mutta muitakin polleaiheita riittää rutkasti lukunälkään!
  • Tyynyliina: Ihania heppaunia! Suloinen tyynyliina korvaa kaulakorun, joka boksissa piti olla alunperin.
  • 2 pinssiä: Laita takkiin, laukkuun tai ihan mihin vain!
  • Julistelehti: 13 ihanaa heppakuvaa!

 Saat yhden kirjan:


Meidän jengi – lukutaso 1
Andrea Wandel

Sonnenhofin haflingerit on lukittu ankeaan tarhaan. Porukan pomon Navajon mielestä se on kohtuuton rangaistus! Nehän vain herkuttelivat naapurin maissipellolla. Mareike luulee antaneensa hevosilleen opetuksen. Pian metsästä alkaa kuulua itkua. Joku tarvitsee apua. Haflingerjengin on karattava jälleen!

Kavionjäljet rantahiekassa – lukutaso 2
Pamela Kavanagh

Ceri viettää kesää kilpatallilla. Sen ympäristössä vallitsee mystinen tunnelma. On tapahtunut outoja asioita, joista kukaan ei suostu puhumaan. Taladinn, merten aavehevonen, ilmestyy vain vaaran uhatessa. Sen sanotaan tuovan huonoa onnea. Vuorovesi nousee vääjäämättä. Voiko ystävä olla vihollinen?

 

Boksin viimeinen perutuuspäivä on 3.10.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).