GIRL:IT

Chillailu

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: CHILLAILAAN! Nyt tavoitteena on ihana rentoutuminen. Mitenkähän julkkikset onnistuvat siinä? Vaikka ulkona on vielä hyytävän kylmää, kevät tekee vakaasti tuloaan. Silloin kaivetaan piknikiviltti esiin ja lähdetään retkelle kavereiden kanssa. Mikäs sen chillimpää? Lehdessä on myös hengitys- ja rentoutusvinkkejä. Lisäksi puhutaan unesta, joka on kaiken jaksamisen perusta. Siitä ei saa tinkiä!
  • Hiuspanta: Miau! Kattimainen hiuspanta suloisin kisukorvin!
  • Stressipallo: Puristele ja halaa kissastressipalloa. Pituus n. 5 cm.

Saat yhden kirjan:

Prinsessa Teräväpää ja haltijatarnörtit – lukutaso startti
Babette Cole
Prinsessa Teräväpään haltijatarkummi Doris tarvitsee kipeästi apua. Satumaan haltijatarkummit ovat menettämässä työnsä, sillä haltijatarnörtit ovat syrjäyttäneet heidät. Haltijatarkummeilla on tarjolla vain kolme hyvää toivetta, kun taas haltijatarnörttien kotisivuilta voi ostaa niin paljon toiveita kuin haluaa – olivat ne sitten hyviä tai pahoja. Mitä siitäkin seuraa?

 Philippa Fisher ja hyvä haltijatar – lukutaso 1
Liz Kessler
Kuvittele, että saisit toivoa mitä vain…

Niin käy Philippa Fisherille! Kouluun ilmestyy uusi tyttö, Daisy, joka onkin Philippan hyvä haltijatar. Harmi vain, ettei Daisy ole kovin innostunut tehtävästään ihmisten parissa. Työ pitää kuitenkin hoitaa ja Philippan toiveet toteuttaa. Philippan pitää vain päättää, mitä hän kaikista eniten haluaa.

Tämä on tarina taikuudesta ja ystävyydestä. Aihe on ikivanha, mutta silti niin ajankohtainen.


Et tunne minua – lukutaso 2
Sophie Bennett
Minä, Rose ja tytöt. Bändissä.

Laulamme itsemme kykykilpailun finaaliin. Tuomarit sanovat, että yhden meistä on lähdettävä. Mutta eihän kukaan lähetä kaveriaan kotiin miljoonan katsojan edessä… Eihän? Jos tämä on julkisuutta, se on syvältä.

Kaikki puhuvat meistä, mutta kukaan ei tiedä totuutta.

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 2.3.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).