PENNY & FRIENDS

BESTIS

SINULLE

  • Penny & Friends -lehti: Ystävät ovat kullanarvoisia, niin kaksi- kuin nelijalkaisetkin!
  • Puhelimen squishy-tarra: Laita puhelimeen tai minne ikinä haluatkin!
  • .Bestiskaulakoru: Kaksi ihanaa heppakorua, yksi sinulle ja toinen kaverillesi.


Saat yhden kirjan:

Eläintaikurit – lukutaso 1
Tina Nolan
Evan äiti pitää eläinten turvakotia. Paikan nimi on Eläintaikurit. Eräänä päivänä heille tuodaan tiine tamma. Varsa syntyy pian ja hurmaa kaikki! Se saa nimekseen Merlin kuuluisan taikurin mukaan. Onnistuuko taikurivarsa lumoamaan nyreän naapurin, joka haluaa sulkea koko turvakodin?

Circus Maximus – Kunnian kenttä – lukutaso 2
Annelise Gray

Dido on ainoa tyttö, joka on napannut voiton Circus Maximuksella, legendaarisella roomalaisella hevosareenalla. Nyt hän ja hänen rakas hevosensa Porcellus ovat lähteneet maanpakoon, sillä Rooman keisari Caligula on luvannut heidän päästään palkkion. Päihittääkö Dido keisarin palkkionmetsästäjät? Lisäksi hänen suvustaan paljastuu hurja salaisuus. Se voi tehdä pysyvästi lopun ajohaaveista tai siivittää Didon kunniaan! Uuden ystävän hän saa yksisilmäisestä tammasta, jonka rohkeus hakee vertaistaan kilparadan melskeessä.

Viimeinen peruutuspäivä: 3.7.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).