GIRL:IT

AURINKO

Toimitusten myöhästymisen takia saat tässä boksissa kännykkäpussin naalipehmon tilalla.

SINULLE: 

  • GIRL:IT-LEHTI: Nyt riittää aurinkoa ja lämpöä, on siis kesä! Testaa, mikä jätski olet. Lue myös Hollywood-tähtien terveiset meille taviksille. Keskikesän helteillä pakkaset ovat muisto vain, mutta niistä muistuttaa lumoava naali, joka on kuukauden söpöliini. Pohjoisen tundran jälkeen sukelletaan syvyyksiin ja tutkaillaan, mitä ihmeotuksia meressä asuu. Lisäksi kilpailu ja kesän viileitä reseptejä!
  • Kännykkäpussi: Nätti ja näppärä kännykkäpussi. Kanna olalla tai kaulassa.
  • Värikäs kampa: Ota mukaan rannalle, sillä tällä kammalla selvität märän tukan alta aikayksikön.
  •  Yllätys!

Saat yhden kirjan:

 Prinsessa Teräväpää ja kadonneet prinssit – lukutaso startti
Babette Cole

Tässä tarinassa on kaikki jännittävän sadun ainekset: prinsessoja ja prinssejä, viisas jättiläinen, haiseva peikko, ovela noita, satoja sammakoita ja tietenkin päähenkilö prinsessa Teräväpää!

Teräväpää saa tehtäväkseen järjestää kolmen prinsessakaverinsa häät. Ongelmana on vain se, että sulhaset ovat kadonneet. Löytääkö Teräväpää prinssit ajoissa?

 

Kenties kettu – lukutaso 1
Kathi Appelt & Alison McGhee
Jules palvoo isosiskoaan Sylvietä. Sylvie on kaunis kuin heidän edesmennyt äitinsä. Sylvie tekee hienoimmat lumiperheet. Sylvie juoksee nopeammin kuin kukaan muu.

Ja hetkessä Sylvie katoaa Julesin elämästä.

Metsässä syntyy kettu, joka on jotain enemmän. Kettutyttö tuntee kaipuuta ihmistyttöä kohtaan. Jotkin asiat ovat jääneet kesken. Ketun on löydettävä Jules…

 

Nancy Parker – Etsivän päiväkirja – lukutaso 2
Julia Lee

Nancy on saanut työpaikan rouva Brycen sisäkkönä. Se ei ole hänen unelmatyönsä, sillä mieluummin hän ratkaisisi rikoksia. Pian Nancy kuitenkin huomaa, että ihan hänen nenänsä edessä tapahtuu kummia asioita.

Kuka hiiviskelee varastelemassa hopeaa ja koruja? Mikä on Keittäjän synkkä salaisuus? Ja mikä hurjinta, onko rouva Bryce sotkeutunut murhaan?

 

Viimeinen peruutuspäivä on 29.6. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).