GIRL:IT

AURINKO

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Aurinko jaksaa paistaa, helottaa ja lämmittää! Koulu ja läksyt sekä tuiskut ja tuulet ovat kaukainen muisto vain, kun aika kuluu rannalla polskiessa. Mutta mistä sinut löytää rannalta? Makaatko auringossa vai säntäiletkö edesakaisin rantatouhuissa? Se selviää pian! Anna auringon lämmittää jäsenesi, unohda huolet ja nauti kesästä!
  • Pehmo: Saat boksin pehmona uhanalaisen lumileopardin.
  • Rannekoru: Venyvä rannekoru, jossa on kirjaimet LUCKY!
  • Yllätys: Salaisista salaisin yllätys sinulle!

 

Saat yhden kirjan:

Kerhotalon salaisuus   – lukutaso startti
Erika McGann
Cass, Lex ja Nicholas ovat Kuplakadun jengi. He tutkivat rikoksia, ratkaisevat arvoituksia ja etsivät jännittäviä seikkailuja. He myös rakentavat upean, salaisen kerhotalon. Pian he kuitenkin huomaavat, että siellä käy tunkeilija. Kun jengi on poissa, herkkuja katoaa ja tavarat siirtyvät. Kuplakadun jengi alkaa selvittää kerhotalon salaisuutta.

Riimujen arvoitus – viikinkimysteeri  – lukutaso 1
Janina Ramirez
Viikinkityttö Alva juoksee öisen metsän läpi kesyn sutensa Fenririn kanssa. Se on vaarallista, sillä vuorilla liikkuu sieppaaja. Alvan on kuitenkin ehdittävä rikospaikalle ensimmäisenä, jos hän aikoo olla setänsä veroinen tutkija.  Alva löytää johtolangan, joka vie hänet hurjaan seikkailuun. Totuuden lisäksi pelissä on myös aarre, jota moni muukin etsii…

Salaisuuksia, juonia ja ompelukoneita – lukutaso 2
Katy Cannon
Gracella oli suuria suunnitelmia: päärooli näytelmässä ja parrasvalot. Ompelu ei todellakaan kuulunut suunnitelmiin. Mutta jonkunhan on pidettävä kaikki kasassa, kun perhesalaisuus paljastuu. Lisäksi Gracen pitää näyttää koulun uudelle tyypille Connorille, että hän tosiaan on muuttunut…

 

Viimeinen peruutuspäivä: 3.7.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).