Lukemattomia elämyksiä!

Penny & Friends innostaa lapsia ja nuoria lukemaan tarjoamalla vaihtelevia, mielekkäitä ja iän mukaisia lukuelämyksiä. Kuukauden boksin sisältö:

Kirja

Kokeneet kustannustoimittajamme valitsevat kirjoja, jotka herättävät lukuintoa ja ruokkivat lukemista.

Lukutaso 1: noin 7–10-vuotiaat
Lukutaso 2: noin 11–13-vuotiaat
Friends-lukutaso: lukutason 1 ja 2 kirjat lukeneille

Voit vaihtaa lukutasoa, jos kirjat tuntuvat liian helpoilta tai vaikeilta. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluun.

Lehti

Viihdyttävä lukupaketti innostaa lukemaan erilaisia tekstejä. Juttujen aiheet ovat isoja ja pieniä, ja niissä käsitellään ystävyyttä, hevoshaaveita ja elämän ihania hetkiä. Lehdessä on myös sarjakuvia.

Tavarat

Kiehtovat ja näppärät tavarat ruokkivat luovuutta ja tuottavat iloa. Lapsi saa hevosaiheisia tavaroita ja hevostavaroita. Ne viihdyttävät lukutauon aikana! Kaikissa tuotteissa on CE-merkintä.

Bonukset ja bonustuotteet

Hanki hienoja bonustuotteita bonuksilla! Löydät tilausohjeet ja tarjolla olevat tuotteet sivulta: pennyfriends.fi/bonus. Löydät bonustesi määrän laskusta/lähetteestä ja vanhempien sivulta pennyfriends.fi/parents.
Saat jokaisesta maksetusta boksista 100 bonusta (starttiboksista saat 200 bonusta).

Nettikauppa: stabenfeldt.fi/shop

Asiakaspalvelu
Puhelin: 0800 114 697
Sähköposti: jasenpalvelu@pennyfriends.fi
Avoinna: maanantai-torstai 8–17, perjantai 8–15

 


 Kustantamomme on innostanut lapsia ja nuoria lukemaan jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Sen ovat taanneet vaihtelevat, mielekkäät ja iän mukaiset kirjat. Miljoonia luettuja sanoja, satojatuhansia tyytyväisiä asiakkaita. GIRL:IT ja Penny & Friends kuuluvat Stabenfeldtin kirjaperheeseen.