Stabenfeldtin lähettilästoiminta
Stabenfeldtin boksit ovat jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan innostaneet lapsia lukemaan. Toivotamme tervetulleeksi joukkoon kaikki, jotka innostavat yhä useampia lapsia lukemaan ja löytämään lukuilon boksiemme kautta.

Näitä asioita voi korostaa:

Blogissamme on paljon tietoa lukemisesta.
Siellä on blogimerkintöjä esimerkiksi siitä, miten kannattaa puhua lapsen kanssa kirjoista, miten sisustusratkaisut houkuttelevat lukemaan tai miten lukeminen vaikuttaa koulumenestykseen.

Lasten lukemista on tutkittu paljon, ja tutkimusten mukaan lukeminen:
– kasvattaa sanavarastoa
– parantaa itsetuntoa
– helpottaa koulutyötä
– vähentää ruutuaikaa.

Kerro mieluusti tarjouksesta, jolla ensimmäisen boksin saa hintaan 5,90 €. Meillä ei ole velvoitteita määräaikaistilauksiin eikä ostovelvoitteita.

Kuva- ja videoesimerkkejä:
– Innokas lukija ja boksin sisältö.
– Boksin avaaminen.
– Boksin kirjan tai lehden lukemista rauhallisessa ympäristössä.
– Innokkaan odottava lukija, joka avaa pian boksin.
– Leikkiminen jollain boksin tuotteella.

Tägääminen: @stabenfeldt.fi
Hashtagit: #pennyfriends_fi | #girlitfi |

Ala kumppaniksi ja tienaa sitoutumisilla!
Jos olet sosiaalisessa mediassa, bloggaat tai toimit jotenkin muuten netissä, voit pian linkittää tilisi Stabenfeldtiin ja saada maksun uusista asiakkaistamme, jotka löytävät boksimme sinun kauttasi. Projektissa on mukana yhteistyökumppanimme Adrecord. Jos yhteistyö kiinnostaa sinua, voit rekisteröityä alla olevalla linkillä Adrecordiin ja seurata sivulla annettuja ohjeita: https://www.adrecord.com/fi/join/stabenfeldt-fi

Jos haluat saada lisää materiaalia tai keskustella ideoista, ota yhteyttä Frida Åhl. Sähköposti: frida.ahl@stabenfeldt.se