Tervetuloa Penny & Friends- ja GIRL:IT!

Valitettavasti Stabenfeldt on päättänyt lopettaa laatikkotoimituksensa tuotemerkeillä Penny & Friends ja GIRL:IT. Verkkokaupan toiminta jatkuu toistaiseksi, ja arvioimme lehtien osalta uusia digitaalisia mahdollisuuksia.

Haluamme kiittää kaikkia uskollisia asiakkaitamme, jotka ovat olleet kanssamme vuosien varrella!

Verkkokauppamme on edelleen olemassa ja täynnä kivaa tavaraa alennushinnoilla – Hyödynnä tilaisuus shoppailla ja käytä keräämäsi bonuspisteet!

Boksit perustuvat lapsen mielenkiinnon kohteisiin, mikä lisää lukuintoa. Valitse mieleinen ja tilaa jo tänään!

 

Jokaisessa boksissa on:

  • hauska lehti
  • hyvä kirja
  • hienoja tuotteita

Ensimmäinen
boksi 5,90 €

Ilmainen toimitus!
Ei ostositoumuksia

Arvo yli 60 €!

Penny & Friends
Kommer med
KULL
APP
Mene verkkokaupaan ❯
GIRL:IT
Kommer med
KULL
APP
Mene verkkokaupaan ❯

Mitä vanhemmat sanovat bokseistamme?

“GIRL:IT-kuukausiboksi on taas täällä. Tällä kertaa paketissa oli mukana laiskiainen, Alisan suosikki. Ne on kuulema niin söpöjä, että joulupukin lahjalistalla oli sellainen jättikoossa. 😅 Lehden ja laiskiaisen lisäksi tuli tietysti luettavaa – sekä piirrettävää. 🤩Innostavaa luettavaa ensi viikolla 10 v. täyttävälle neidille.

Piirtelykirjassa opetellaan eri vaiheiden kautta piirtämään erilaisia kuvioita. Tästä boksista tykättiin taas kerran.” 😍

@egyptmeetsnordic

“Siis vitsi tuli ihan lapsuus mieleen, kun tää Penny & Friends -kirjapaketti saapui postissa ja päästiin Odessan kanssa availemaan ja ihailemaan sen sisältöä. Oltiin varmaan ihan yhtä innoissaan molemmat. Ihan superihania paketteja! Mulle tuli kans lapsena tällainen kirjapaketti, ja se oli myös tietty heppa-aiheinen, koska siis heppatyttö forever!” 🐴🐎🏇

@jannajanni

☺️ “Jokin aika sitten tipahti GIRL:IT uusin boksi laatikosta. Tyttö on aivan onneissaan näistä bokseista ja lukuintoa riittää.☺️ Kuukauden paras hetki kun boksi tipahtaa laatikosta.”

@noooraaemiliaa